Nagy sikerrel indult a rendezvénysorozatunk

Október 21-én a kisvárdai inkubátorházban tartottuk a Webshop Roadshow 2019 első workshopját.

Ahogy arról az esemény beharangozójában részletesen írtunk, területükön sikeres szakemberek osztották meg gyakorlatias tapasztalataikat. Helyi és megyei vállalkozók és vállalkozni vágyók ültek a sorokban, akik nagy figyelemmel követték, ahogyan az előadók a vállalkozás indításán át, a webáruház létrehozása és üzemeltetése mellett egészen az online marketing izgalmas világáig kalauzolták a népes hallgatóságot.

Dr. Juhász Péter Gergő, a Földkelte Egyesület elnöke saját példákkal szemléltette milyen tényezőket kell figyelembe venni, amikor online vállalkozóvá szeretnénk válni, majd alapítványunk kuratóriumának elnöke, Szilágyi Norbert mutatta be a webáruház indításának főbb lépéseit és eldöntendő kérdéseit. Dr. Krak Anita, adatvédelmi tisztviselő a GDPR által támasztott elvárásokról, jogi kötelezettségekről adott részletes tájékoztatást, majd Földi Nikoletta, a Bere-Net Kft. marketing szakértője prezentálta, hogyan és hol érdemes hirdetni egy webáruházat az interneten.

A nap utolsó programjaként kötetlen beszélgetésre, szakmai kérdések megvitatására volt lehetőség, melynek köszönhetően közel két órával az előadások után is folytak az eszmecserék kollégáinkkal.

Nagyon örülünk a sikeresen rendezvénynek, köszönjük mindenkinek, aki eljött, és velünk töltötte ezt a napot! 2019-ben Mátészalkán és Nyíregyházán tartunk a Webshop Roadshow két további rendezvényét! Időpontok és pontos helyszínek hamarosan...

 

Az előadások anyaga innen letölthető: