Mátészalka is otthont adott a Webshop Roadshow-nak

#webshop roadshow
#hogyan indítsak webáruházat
#mátészalka webshop
A kisvárdai sikeres nyitány után újabb helyszínre vittük el rendezvényünket.

Érdeklődő fiatalok, kezdő webáruház tulajdonosok és az online vállalkozói léttel kacérkodó hallgatóság gyűlt össze november 20-án, szerdán a szatmári városban szervezett rendezvényünkön. Impozáns környezetben, remek hangulatban teltek az együtt töltött órák.

Nagy izgalommal vártuk már a napot, amikor Mátészalkára látogatunk, és egy igazán érdekes és napjainkban igen népszerű témáról beszélgethetünk a jelenlévőkkel. Hogyan indíthatunk webáruházat? Milyen feltételek szükségesek és mire kell odafigyelnünk, ha online szeretnénk kereskedni? Ilyen és ezekhez hasonló kérdések irányították a beszélgetést. Igen aktív és kíváncsi közönség gyűlt össze, ahol a korábban meghirdetett programunk alapján építettük fel a napirendet. 

Dr. Juhász Péter Gergő, a Földkelte Egyesület elnöke saját példákkal szemléltette milyen tényezőket kell figyelembe venni, amikor online vállalkozóvá szeretnénk válni, majd alapítványunk kuratóriumának elnöke, Szilágyi Norbert mutatta be a webáruház indításának főbb lépéseit és eldöntendő kérdéseit. Dr. Krak Anita, adatvédelmi tisztviselő a GDPR által támasztott elvárásokról, jogi kötelezettségekről adott részletes tájékoztatást, majd Földi Nikoletta, a Bere-Net Kft. marketing szakértője prezentálta, hogyan és hol érdemes hirdetni egy webáruházat az interneten.

 

 

Gyakorlatias előadások, életszerű kérdések és hasznos beszélgetések jellemezték ezt a napot is, ahogyan korábban Kisvárdán is nagyon jól sikerült az előadás premierje.

Túl a Webshop Roadshow második napján, nagyon örülünk, hogy megszerveztük ezeket a rendezvényeket, és gőzerővel készülünk a jövő hétfőn, Nyíregyházán tartandó előadásra, egyben a rendezvénysorozat záró napjára.

 

 

Találkozzunk Nyíregyházán, 2019. november 25-én!

 

 JELENTKEZÉS