Adatkezelési tájékoztató

A www.ifalapitvany.hu oldal használatára vonatkozó adatvédelmi elvek, az üzemeltető Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány adatvédelmi nyilatkozata.

Az Adatkezelőre vonatkozó adatok:

Szervezet: Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány
Székhely: 4611 Jéke, Táncsics u. 8.
Adószám: 18905618-1-15
Képviselő: Szilágyi Norbert
Telefonszám: +36 20 75 62 08
E-mail cím: info@ifalapitvany.hu
Honlap: www.ifalapitvany.hu

Szerver üzemeltető: BERE-NET kft.

Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány internetes oldalát az informatika iránt érdeklődőknek, informatikai munkát vállalóknak készíti. A rögzített személyes adatokat más célra csak az érintett külön beleegyezésével használja, de harmadik félnek nem adja ki. Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány adatkezelő tevékenységét  2018. május 25-től az egységes európai adatvédelmi rendelet GDPR (General Data Protection Regulation) irányelvei alapján végzi.

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely személyes adat felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről, s ezen túlmenően minden egyes alkalommal felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. 

Az Adatokat az Adatkezelő saját üzemeltetésű, tűzfallal ellátott, biztonságos szerverén tárolja, valamint biztonságos kommunikációval ellátott levelező fiókjában. Az adatokat harmadik fél részére nem továbbítja.

A honlapon elhelyezett, más honlapokra átvezető linkek adatkezelési tevékenységéért Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány nem vállal semmilyen felelősséget.